Медии - www.ludmilafilipova.eu
Начало arrow Медии
Медии
Лабиринтите на един фантаст сатирик Печат Е-мейл

сп. "Forbes България", октомври 2014

Людмила Филипова пише романи по скрити от обществото теми и прилага модерни средства за комуникация с читателите, така че те да са доволни, издателите да печелят и самата тя да има стабилни приходи.

Снимки...

 
Людмила Филипова - една жена в Иран Печат Е-мейл

btv.bg, 22.09.2014

Писателката Людмила Филипова прекара 10 дни в Иран. Там тя разгледа пещерите, музеите, паметниците, мостовете, дворците, пазарите, сградите, църквите, джамиите, срещна се с телевизионни журналисти и политици.

Към видеото...

 
Людмила Филипова заминава за Иран да снима филм за жените Печат Е-мейл

24chasa.bg, 28.08.2014

Цяла седмица писателката Людмила Филипова ще носи забрадка и манта, която да покрива дрехите от главата до петите. Повод за тази промяна в облеклото е предстоящо пътуване до Иран, за което тя разказа в социалната мрежа. "Предстои да видя нов свят, но най-важното е, че отивам с оператор, за да заснема филм за живота и правата на жените там", написа Людмила Филипова в личния си профил.

Прочетете цялата статия...

 
“Войната на буквите” – новата книга на Людмила Филипова Печат Е-мейл

bnt.bg, 24.07.2014

Всички са чували за кръстоносните походи, всички са чували за героичните битки за земи, но никой не е чувал за битките за буквите. С тези въвеждащи думи Людмила Филипова представи новата си книга, бестселър в момента, “Войната на буквите” в студиото на “Денят започва с култура”.

Вижте цялото видео...

 
Още...
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 20 - 38 от 53

Новини

Националната библиотека посрещна „Смисълът“ от Людмила Филипова
За последен път Людмила Филипова се срещна с читатели и представи най-новия си роман „Смисълът“ преди заминаването си на двумесечна експедиция до Антарктида. На 23 януари 2018 г. писателката беше гост на 23-то издание на Клуб „Писмена“ на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ по покана на директора доц. Красимира Александрова. Само два месеца след излизането си книгата се превърна в бестселър и беше преиздавана няколко пъти. 
Продължава...
 
Людмила Филипова в търсене на „Смисълът“
snimka 2.jpgЛюдмила Филипова представи за първи път новата си книга. Премиерата на „Смисълът“ от издателство „Ентусиаст“ се състоя на 29 ноември от 19:00 часа в Зала 42 на НДК, София. Романът е амбициозен нов прочит на въпроса, на който човечеството се опитва да отговори от зората на своето съществуване – какъв е смисълът да ни има.

Книгата бе представена от управителя на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова и от д-р Соломон Паси. Водещ на събитието беше журналистът Михаил Дюзев. В своеобразни ·Посланици на Смисъла се превърнаха седемнайсет от най-популярните и значими лица в културния, научния и обществения живот на страната ни: Ана Пападопулу, актриса; Богдан Томов, певец; д-р Владимир Божилов, астрофизик; Емилиян Колевски, спортен катерач; Ива Дойчинова, журналист; Ирина Тенчева, телевизионен водещ; Максим Ешкенази, диригент; Милена Фучеджиева, писателка; Нели Хаджийска, журналист; Николай Василев, икономист; Петър Антонов, актьор; Силвия Кацарова, певица; д-р Таня Милачич, ембриолог; Теди Кацарова, певица; Туна Киремитчи, писател; Хари Ешкенази, цигулар; проф. Христо Пимпирев, учен и полярен изследовател. Всеки от тях сподели, разказа, рецитира или изпълни своя съкровен отговор на въпроса на вечерта – „Какво е Смисълът?“.

 

Продължава...
 
Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...