Мнения - www.ludmilafilipova.eu
Начало arrow Мнения
Мнения Печат Е-мейл
Съдържание на статията
Мнения
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9


Здравейте,
Пиша Ви единствено с цел да Ви изразя възхищението си. Днес прочетох и последната страница от книгата Ви "Мастиленият лабиринт" и съм дълбоко впечатлена от Вашия стил, от динамиката на повествованието и от интересната тема.
Вече бях изгубила надежда да попадна на българска книга с модерно, но не претрупано съдържание, която стегнато и завладяващо да разказва някаква история. Тогава попаднах на тази Ваша книга, която разбирам всъщност, че е поредната, затова съвсем скоро се надявам да прочета и другите ви романи.
В "Мастоленият лабиринт" ми хареса всичко. Толкова се заитригувах и запалих по тази тема, че смятам да посетя някои от местата, които описвате ... сигурна съм, че ще преживея вълнението на главната героиня :)
Имам и един въпрос. Фактите, упоменати в книгата, насочват към съществуването на тази цивилизация ... На мен обаче ми е интересно да знам дали Вие вярвате в нейното съществуване и има ли начин това все пак да се докаже?

Благодаря!

Ваша почитателка с почит : Тими :)
Теменужка Василева

Здравейте, Людмила! Мисля, че един от основните дефицити в съвременното ни общество е дефицитът на духовност и на себепознание в контекста на времето. Колко уязвими ни прави този дефицит пред разрушителната стихия на бездуховността, безпътието и безвремието... Според мен в "Анатомия на илюзиите" всеки може да открие шифъра за преодоляване на този дефицит. Това прави книгата не само увлекателна и интересна, но и стойностна и значима!

Мирослава Брегова

 Здравейте Людмила,
казвам се Ирина и съм от Пловдив.Прочетох Мастиленият лабиринт с голямо удоволствие.Посетила съм много от местата ,в които се развива действието  в книгата.Не съм обърнала внимание на много от детайлите.
Благадаря Ви за хубавия роман.Чакам с нетърпение втората част.Успех!

 Ирина Драганова

Людмила Филипова е една много талантлива писателка. Неочаквано и невероятно явление в нашето безкрайно обедняло житие. "Мастиленият лабиринт" е увлекателно и живо четиво. Сърдечни поздрави за авторката с пожелание за здраве и реализиране на мечтите.

Вергиния Гургутова


 

Новини

Националната библиотека посрещна „Смисълът“ от Людмила Филипова
За последен път Людмила Филипова се срещна с читатели и представи най-новия си роман „Смисълът“ преди заминаването си на двумесечна експедиция до Антарктида. На 23 януари 2018 г. писателката беше гост на 23-то издание на Клуб „Писмена“ на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ по покана на директора доц. Красимира Александрова. Само два месеца след излизането си книгата се превърна в бестселър и беше преиздавана няколко пъти. 
Продължава...
 
Людмила Филипова в търсене на „Смисълът“
snimka 2.jpgЛюдмила Филипова представи за първи път новата си книга. Премиерата на „Смисълът“ от издателство „Ентусиаст“ се състоя на 29 ноември от 19:00 часа в Зала 42 на НДК, София. Романът е амбициозен нов прочит на въпроса, на който човечеството се опитва да отговори от зората на своето съществуване – какъв е смисълът да ни има.

Книгата бе представена от управителя на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова и от д-р Соломон Паси. Водещ на събитието беше журналистът Михаил Дюзев. В своеобразни ·Посланици на Смисъла се превърнаха седемнайсет от най-популярните и значими лица в културния, научния и обществения живот на страната ни: Ана Пападопулу, актриса; Богдан Томов, певец; д-р Владимир Божилов, астрофизик; Емилиян Колевски, спортен катерач; Ива Дойчинова, журналист; Ирина Тенчева, телевизионен водещ; Максим Ешкенази, диригент; Милена Фучеджиева, писателка; Нели Хаджийска, журналист; Николай Василев, икономист; Петър Антонов, актьор; Силвия Кацарова, певица; д-р Таня Милачич, ембриолог; Теди Кацарова, певица; Туна Киремитчи, писател; Хари Ешкенази, цигулар; проф. Христо Пимпирев, учен и полярен изследовател. Всеки от тях сподели, разказа, рецитира или изпълни своя съкровен отговор на въпроса на вечерта – „Какво е Смисълът?“.

 

Продължава...
 
Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...