Мнения - www.ludmilafilipova.eu
Начало arrow Мнения
Мнения Печат Е-мейл
Съдържание на статията
Мнения
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9

ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА "ЧЕРВЕНО ЗЛАТО" НА ЛЮДМИЛА ФИЛИПОВА И АКО И ДА Е ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА ИСТИНАТА ПРОСТО "КРЕЩИ" ОТ ВСЕКИ РЕД-ГОЛЕМИТЕ СИЛИ И ПАРИТЕ ВОГЛАВЕ С ЕВРЕИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТАТА НИ!

обичам да чета, понякога и препрочитам но за да го правя трябва да ми се струва че мога да усетя още нещо от автора, анатомия на илюзиите е роман в който колкото и пъти да го чета усещам нещо ново! Людмила Филипова е невероятна!Aнатомия на Илюзиите е просто невероятна! Научих за книгата от едно бълг.списание и реших да си я купя. Когато започнах да я чета мислех че ще е просто поредната прочетена книга, без да ме завладее особено, но... Нямам думи, книгата е просто уникална, може просто на мен да ми е въздействала така,незнам, но... аз просто я изживях! Благодаря на авторката! Пожелавам й много бъдещи успехи!


Поздравявам ви за "Стъклени съдби". Гениална е!
Докато четях се възхищавах за тънкия начин, по който сте подредила всичко.
Много неща ме накара да обмисля на ново по отношение на личния ми живот.
Здраве и късмет ти пожелавам и очаквам следващият ви шедьовър!


Здравейте Людмила,
Не съм мислила и разсъждавала  много дълго дали да Ви пиша или не - просто искам да го направя – не знам защо. Може би защото това измислено от умни и можещи хора, интернет пространство ни дава възможност да водим комуникация с хора, до които желаем да се доближим - поне виртуално; може би защото това е начин да ви изразя мнението си за това, което прочетох и нещо, което до сега не съм правила - да си призная пред непознат човек вътрешните терзания.
Вашата книга е от тези, които карат хората да се замислят над собствения си живот- дали живеят пълноценно и дали не изпускат настоящето, мислейки за бъдещето. Това е което аз си задавах като въпроси докато четях Анатомия на Илюзиите. Книгата Ви е въздействаща - това е може би най-важното за една книга. Аз лично много рядко намирам такива – не знам дали причината е в мен, но вземам книга на някой голям класик с идеята да науча нещо ценно от този велик човек и в крайна сметка не намирам нищо стойностно в нея. Може и да греша, може действителността да е преобразила нравите ни и хора като мен да не могат да оценят мислите на "големите". Това, което намирам във Вашите мисли го откривам и в себе си, вероятно не само аз, но и много други хора сте накарали с книгата си да се замислят над настоящето. Аз лично Ви обещавам на Вас и пред себе си, че ще се опитам да намаля темпото и да обърна внимание на малките и ценни моменти, които ме карат да се чувствам добре.
Вашата книга ме накара да се замисля над собствените си действия, над изминалите години, за времето на моето детство и за всичко, което съм преживяла и което съм пропуснала да изживея. Благодаря Ви. Много е важно в точният момент да срещнеш подходящите хора и да получиш нужният съвет.
Писанията ми са объркани, но и мислите ми не да по-подредени. Благодаря на случайността.


 

Новини

Националната библиотека посрещна „Смисълът“ от Людмила Филипова
За последен път Людмила Филипова се срещна с читатели и представи най-новия си роман „Смисълът“ преди заминаването си на двумесечна експедиция до Антарктида. На 23 януари 2018 г. писателката беше гост на 23-то издание на Клуб „Писмена“ на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ по покана на директора доц. Красимира Александрова. Само два месеца след излизането си книгата се превърна в бестселър и беше преиздавана няколко пъти. 
Продължава...
 
Людмила Филипова в търсене на „Смисълът“
snimka 2.jpgЛюдмила Филипова представи за първи път новата си книга. Премиерата на „Смисълът“ от издателство „Ентусиаст“ се състоя на 29 ноември от 19:00 часа в Зала 42 на НДК, София. Романът е амбициозен нов прочит на въпроса, на който човечеството се опитва да отговори от зората на своето съществуване – какъв е смисълът да ни има.

Книгата бе представена от управителя на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова и от д-р Соломон Паси. Водещ на събитието беше журналистът Михаил Дюзев. В своеобразни ·Посланици на Смисъла се превърнаха седемнайсет от най-популярните и значими лица в културния, научния и обществения живот на страната ни: Ана Пападопулу, актриса; Богдан Томов, певец; д-р Владимир Божилов, астрофизик; Емилиян Колевски, спортен катерач; Ива Дойчинова, журналист; Ирина Тенчева, телевизионен водещ; Максим Ешкенази, диригент; Милена Фучеджиева, писателка; Нели Хаджийска, журналист; Николай Василев, икономист; Петър Антонов, актьор; Силвия Кацарова, певица; д-р Таня Милачич, ембриолог; Теди Кацарова, певица; Туна Киремитчи, писател; Хари Ешкенази, цигулар; проф. Христо Пимпирев, учен и полярен изследовател. Всеки от тях сподели, разказа, рецитира или изпълни своя съкровен отговор на въпроса на вечерта – „Какво е Смисълът?“.

 

Продължава...
 
Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...